Servicii Logistice

Asigurăm interfața dintre producătorul de medicamente și farmacii prin servicii reglementate de normele GDP.

Servicii Logistice

Certificam nivelul calitatii serviciilor noastre prin detinerea autorizatiei de distributie en-gross 599D/06.06.2019 si prin certificarea ISO 9001:2015 - Certificat numarul 38055/19/R.

Compania noastra detine Certificat privind Conformitatea cu Buna Practică de Distribuție (GDP) numarul 068/2019/RO.

Pharma 1 Marketing & Sales asigura transabilitatea produselor farmaceutice pe tot lantul de distributie.


Recepția medicamentelor: scopul funcției de recepție este de a garanta că livrarea este corectă, că medicamentele provin de la furnizorii aprobați și că acestea nu au fost deteriorate în mod vizibil în timpul transportului.

Medicamentele care necesită măsuri speciale de depozitare sau de securitate au prioritate, iar după efectuarea verificărilor necesare, ele sunt imediat transferate către spațiile adecvate de depozitare.


Depozitare: depozitul nostru este echipat cu toate sistemele necesare pentru mentinerea temperaturii/umiditatii si integritatii produselor, inclusiv pentru stocarea produselor la rece, intre 2-8° C. Medicamentele sunt manipulate și depozitate astfel încât să se prevină scurgerile, spargerile, contaminarea și amestecarea produselor, iar rotația stocurilor se face pe principiul „primul care expiră, primul care iese” (FEFO – first expired, first out).


Livrare: flota de vehicule de transport asigura livrari de medicamente pe intreg teritoriul Romaniei si este echipata cu incinte active pentru mentinerea si monitorizarea temperaturii medicamentelor conform recomandarilor producatorilor (inclusiv transport frig 2-8°C).


Managementul retragerilor si retururilor de medicamente: Operațiunile de retragere a medicamentelor vor fi inițiate prompt, în orice moment, conform instrucțiunilor de retragere primite de la parteneri.