Despre noi

Prin companiile grupului asiguram un business integrat al distributiei produselor farmaceutice intre producatori si pacienti.

Expertiza si Profesionalismul ne definesc

Pharma 1 Marketing&Sales este cea mai noua companie din grupul Pharmnet Plus, cu obiect principal de activitate distributia nationala de medicamente si prestarea de servicii logistice pentru partenerii sai.

Compania este in prezent in plina dezvoltare, opereaza in 8 locatii, are 1 depozit logistic de 1000mp la Magurele (Ilfov), distribuie un portofoliu de produse in permanenta extindere, asigurand livrarea in farmacii proprii, farmacii comunitare sau de lant, drogherii si spitale.

Echipa noastra are la baza o bogata experienta atat in domeniul distributiei de medicamente cat si in domeniul logistic, prin intreaga sa activitate punand pe primul loc clientul si nevoile sale.Pharma 1 Health Concept declara grija noastra pentru pacienti, prin cele aproximativ 100 de farmacii la nivel national.

Reteaua noastra de farmacii are o traditie de peste 18 de ani, in tot acest timp fiind concentrati sa oferim clientilor nostri PRETURI FOARTE MICI. In farmaciile noastre pacientul este intampinat intotdeauna cu caldura si profesionalism, atentia noastra fiind concentrata pe sustinerea si recastigarea sanatatii, oferindu-le toate avantajele de care dispunem. Prin contractele de colaborare cu toate casele de asigurari, eliberam retete gratuite si compensate.

Valorile in care credem sunt: expertiza, implicarea, spiritul de echipa si rezultatele.echipa echipa